Chinese Kruiden

De uitdrukking: "eerst geen kwaad doen" is een populaire term die wordt gebruikt om de onderliggende ethische regels van de moderne geneeskunde uit te drukken. 

Daarnaast streven we ernaar om het enthousiasme voor het leven van de patiĆ«nt te herstellen, door middel van volledig natuurlijke behandelingen (in plaats van chemische en chirurgische behandelingen). 

Dit gebeurt door het activeren van het opwarmen van het menselijk lichaam, niet alleen met behulp van onze warme medicamenteuze behandelingen, maar ook met onze liefde en passie. 

WM legt de nadruk op het verhogen van de lage lichaamstemperatuur tot het optimale homeostatische niveau. Het lichaam is buitengewoon kwetsbaar en vereist veel factoren om het in stand te houden. 

Deze factoren omvatten onder andere voedingsstoffen (voedsel), zuurstof, water, geschikte temperatuur en atmosferische druk. 

De juiste temperatuur is erg essentieel voor een gezond menselijk lichaam. Een koud lichaam is kwetsbaarder voor aanvallen van ziekten. 

WM gebruikt passende warme behandelingen om het koude lichaam te herstellen in een "ideale warme" balans en iedereen te helpen geluk en gezondheid te bereiken.