Acupunctuur Tilburg

Ben je op zoek naar een behandeling acupunctuur in Tilburg? WMC Tilburg specialiseert zich in de bevordering van genezing en welzijn middels alternatieven van de westerse geneeskunde. We benaderen geneeskunde op een natuurlijke en holistische manier. Met onze behandelingen zorgen we ervoor dat het lichaam weer een natuurlijke balans krijgt. Zo kun je gedag zeggen tegen chronische klachten. Wij bieden naast acupunctuur ook een Chinese massage in Tilburg. Maak een afspraak voor een behandeling acupunctuur in Tilburg door te bellen naar 0137857783 of kom langs bij onze vestiging.

.Neem contact op

Wat is een behandeling acupunctuur in Tilburg?

Acupunctuur is een onderdeel van de TCG, wat staat voor Traditionele Chinese Geneeskunde. De traditionele Chinese geneeskunde ziet lichaam en geest als één. Acupunctuur is een zeer oude methode om energiestromen in het lichaam weer in balans te krijgen. De energiestromen, ook wel meridianen genoemd, zijn verbonden met alle delen van het lichaam, maar ook met de geest. De energiestromen kunnen verstoord worden door veel invloeden van buitenaf. Verstoring kan fysiek of mentaal zijn. Voorbeelden van een fysieke verstoring zijn virussen, kou/hitte of vochtigheid. Een mentale verstoring kan bijvoorbeeld een trauma zijn, maar kan ook ontstaan door heftige emoties of een burn-out. Acupunctuur kan deze verstoringen verhelpen door het stimuleren van bepaalde punten op het lichaam door gebruik van naalden.

.Onze tarieven

Wat zijn de voordelen van een behandeling acupunctuur in Tilburg?

Acupunctuur is een zeer specifieke en individuele behandeling. Geen mens is hetzelfde en daarom is het een noodzaak om te kiezen voor een zorgkliniek die kwaliteit en oog op het individu hoog in het vaandel heeft staan. Bij WMC focussen we juist op deze punten. Een behandeling acupunctuur bij WMC in Tilburg brengt veel voordelen met zich mee. Zowel fysiek als mentaal. Uit onderzoek is het effect van acupunctuur te verklaren door neurologische en hormonale reacties. Een behandeling acupunctuur in Tilburg kan helpen bij veel klachten en heeft bijna geen bijwerkingen. Doordat de gehele energiehuishouding wordt verbeterd, voel jij je over het algemeen juist gezonder en fitter. Dit komt doordat de behandeling het lichaam in een staat van natuurlijke genezing stuurt. 

Acupunctuur in Tilburg kan helpen bij deze klachten

Vermoeidheid

Als je last hebt van (chronische) vermoeidheid, dan heb je een gebrek aan energie. Je bent snel fysiek moe, maar vaak ook mentaal. Onze behandelingen acupunctuur in Tilburg kunnen je helpen om het gebrek aan energie te herstellen. Zo krijg je weer zin om dingen te ondernemen!

Spijsvertering

Heb je problemen met je spijsvertering? Vaak last van een opgeblazen gevoel of een verharde buik? Een behandeling acupunctuur in combinatie met het gebruik van Chinese kruiden kunnen het probleem aanpakken. Bij WMC in Tilburg is natuurgeneeskunde een belangrijk onderdeel van het genezen van klachten. Behandel deze klachten en kies voor onze effectieve acupunctuur in Tilburg. Maak nu een afspraak!  

.Contact opnemen